Na lange tijd op zoek te zijn geweest naar een gezellige horecazaak op een leuke locatie opende Rob Schmid in december 2014 de deuren van zijn eigen zaak : Lot’s Toko, vernoemd naar puppy Lot en Toko toegevoegd vanwege de huiselijke sfeer.

Zodra je Lot’s Toko binnenkomt ervaar je de huiselijke sfeer door de open keuken, heerlijke riante loungebank en intieme binnentuin. Van zijn passie voor alles wat met eten te maken heeft wil Rob nu zijn werk maken. 

Met dit gezellige kleine onderkomen aan de Haarlemmerweg 511 in Amsterdam maakt hij hier dan  ook goed gebruik van.
Vrijwel alle producten die worden gebruikt zijn dagvers en de broodjes worden a la minute klaargemaakt. Dit concept valt bij alle klanten direct in de smaak.

Wij hechten veel waarde aan de service en sfeer en door de inrichting hopen we op die manier de huiselijke sfeer over te kunnen brengen.

Met een open keuken blijft er interactie tussen de klanten en de gasten. We staan 6 dagen in de week klaar om jouw moment perfect te maken. Bij Lot’s kun je terecht voor het stillen van de trek en kent een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, kom langs en ervaar het zelf!